Zoek

Stagemogelijkheden

Stage lopen bij Zeeland Refinery

Stages zijn belangrijk. Voor jou als scholier of student omdat je zo theoretische kennis in de praktijk kan brengen, voor ons om kennis te maken met leerlingen en studenten die na hun studie misschien bij ons komen werken.

We zijn een erkend leerbedrijf voor Metaal- en Elektro-opleidingen. Maar ook voor de Ecabo-opleidingen en de Laboratorium-opleidingen.

Er zijn tal van mogelijkheden om bij Zeeland Refinery stage te lopen of je afstudeeropdracht te schrijven. We hebben al stagiairs van diverse opleidingen begeleid. Je kunt bij ons niet alleen terecht als je een opleiding tot Operator volgt, maar ook als je een opleiding Laboratoriumtechniek, of een opleiding tot Administratief Medewerker volgt. Wanneer je een opleiding volgt aan de HTS, HBO of universiteit kun je bij ons terecht voor een stageplek of voor een afstudeeropdracht.

Wil je meer informatie over een mogelijke stageplaats? Bel ons gerust, of mail naar [email protected].

Nog niet aan stage toe?

Ben je nog (lang) niet aan een stage toe? Twijfel je zelfs nog welke opleiding je wilt gaan volgen? Dan is dit misschien een tip voor je: het aantal scholieren en studenten dat een technische opleiding (mbo, hbo en universitair) volgt, loopt terug. In de komende jaren gaan bij Zeeland Refinery veel ‘technische mensen’ met pensioen. We merken dat in ons bedrijf nu al. Voor wie nu een technische opleiding gaat volgen kan dit leiden tot veel mogelijkheden.

Binnen Zeeland Refinery hebben we al een aantal keren leerlingen van een vmbo-opleiding verwelkomd die bij ons een snuffelstage hebben gevolgd. Op deze manier kun je alvast kijken of het werken in de procestechniek of op een raffinaderij iets voor jou is.

Wil je meer weten over zo’n snuffelstage? Bel ons gerust, of mail je vraag naar [email protected].

Veiligheid

Veiligheid is onze grootste prioriteit

Duurzaamheid

We investeren continu in onze duurzaamheidsdoelen

Betrokkenheid

We zijn graag een goede buur in onze regio

Milieu

Wij nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van milieuzaken