Zoek

Contact

Bedrijfsgegevens

Zeeland Refinery N.V.

BEZOEKADRES

Luxemburgweg 1, 4455 TM Nieuwdorp 

POSTADRES

Postbus 210, 4380 AE Vlissingen

TELEFOONNUMMER (24/7 BEREIKBAAR)

+31  (0) 113 619 000

GRATIS TELEFOONNUMMER (24/7 BEREIKBAAR)

0800 – 0231805 

EMAIL

NEEM CONTACT MET ONS OP

Contactformulier

VEILIGHEIDSINSTRUCTIE VOOR GASTEN

Heeft u een afspraak op ZR? In het kader van de veiligheid dient u een korte bezoekersinstructie te volgen. Dit kunt u, voorafgaand aan uw bezoek aan de raffinaderij, doen door op onderstaande knop te klikken. Vergeet ook niet om een geldig legitimatiebewijs (geen rijbewijs) mee te nemen naar uw afspraak.

TOEGANGSPROCES VOOR CONTRACTORS

Om toegang te verkrijgen tot het terrein van Zeeland Refinery (voor het leveren van materialen en/of het verrichten van werkzaamheden) is het noodzakelijk dat organisaties vooraf zijn opgenomen in onze contractor portal voor een leveranciersbeoordeling. De contractor portal is een online tool waarin zowel organisaties als medewerkers worden geregistreerd.

Medewerkers die werkzaamheden komen verrichten op het terrein van Zeeland Refinery, dienen VOORAF te worden aangemeld door de organisatie. Dit is alleen mogelijk na een positieve leveranciersbeoordeling.

Hierom is het noodzakelijk dat de organisatie correct is geregistreerd.

Stuur voor vragen en registratie een mail naar:  [email protected]

Indien u als subcontractor toegang dient te krijgen, dan dient uw maincontractor uw organisatie aan te melden in de contractor portal.

Meer informatie over de contractor portal kunt u hier terugvinden.