Zoek

Over Zeeland Refinery

Veiligheid

Veiligheid is prioriteit nummer één voor ons. Van veilige installaties en beschermende middelen tot goede procedures en veiligheidsgedrag – veiligheid staat altijd voorop.

Duurzaamheid
en energie-efficiëntie

Energie-efficiëntie speelt een belangrijke rol in onze duurzaamheidsdoelen. Naast onze energiebesparingsprojecten investeren wij ook in de opwekking van duurzame energie. Diverse van onze initiatieven maken ons tot een van de meest energie-efficiënte raffinaderijen van Europa.

Milieu en biodiversiteit

Wij nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van milieuzaken en biodiversiteit.

Betrokkenheid

Omdat wij het belangrijk vinden om een goede buur te zijn, ondersteunen we een aantal sociale en maatschappelijke activiteiten in de regio. Zeeland Refinery heeft daartoe een drietal fondsen beschikbaar gesteld voor kunst- en cultuurmanifestaties, educatieve projecten alsook recreatieve en sportevenementen welke in kleine bedragen worden verdeeld binnen de provincie Zeeland. 

Daarnaast zet Stichting Zeeland Refinery zich in om  maatschappelijke projecten financieel mogelijk te maken op het gebied van educatie, milieu, cultuur en sport, natuur en landschap en de instandhouding van de leefbaarheid binnen de omliggende kernen. Ook wil de stichting projecten op het gebied van wetenschappelijk onderzoek initiëren en of financieel ondersteunen.

Onze producten

Wij houden de wereld in beweging. Dat doen wij door in een geavanceerd raffinageproces brandstoffen en andere belangrijke producten en grondstoffen uit ruwe aardolie te maken. 

Veiligheid

Veiligheid is onze grootste prioriteit

Duurzaamheid

We investeren continu in onze duurzaamheidsdoelen

Betrokkenheid

We zijn graag een goede buur in onze regio

Milieu

Wij nemen onze verantwoorde-lijkheid op het gebied van milieuzaken