Vacature Process Automation Engineer

Process Automation Engineer

De functie

Als Process Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, het systeembeheer, de ondersteuning en de ontwikkeling van onze process automatiseringssystemen zoals DCS-systemen, Safety PLC’s en verschillende geavanceerde toepassingen. Je bent verantwoordelijk voor de hard- en software en de infrastructuur van onze applicaties. Dit om de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en winstgevendheid van onze systemen en applicaties te garanderen. Je werkt binnen onze Process Automation Group en de besturingssystemen die jij beheert hebben een directe relatie met het optimaliseren van onze units. Je loopt als Process Automation Engineer mee in het consignatierooster.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een fijne werksfeer. Naast een goed salaris bieden wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals dertiende maand, minimaal 25 vakantiedagen, 14 Adv-dagen en een jaarlijkse bonus. Omdat wij het belangrijk vinden dat medewerkers zich blijven ontwikkelen, bieden wij volop mogelijkheden voor training en opleiding. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, wat wij graag omzetten in een vast dienstverband als jij de match bent die wij zoeken.

Wij vragen van jou

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en drive om ideeën te delen. Ook heb je een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en ben je in staat om problemen op een creatieve, pragmatische en gestructureerde wijze op te lossen. Je hebt het lef om collega’s bij de hand te nemen om realistische oplossingen te vinden. Je werkt zelfstandig en gestructureerd, je durft fouten te maken en daarvan te leren.

Daarnaast ben je een enthousiaste teamspeler met:

  • Een afgeronde hbo-opleiding richting (technische) IT, procesautomatisering, engineering of ander relevant vakgebied;
  • 3 tot 5 jaar industriële ervaring in een vergelijkbare functie in de (petro-)chemische industrie;
  • Bij voorkeur kennis van Schneider Electric Foxboro DCS, Honeywell Safety Manager-PLC’s, HIMA-PLC’s, Honeywell Touch Point Gas Detection System, Siemens PLC’s Industrial IT-networks en/of Cyber Security;
  • Ervaring met het opzetten, configureren van servers en bedrijfsspecifieke protocollen, interfaces en infrastructuur
  • Ervaring met applicatieontwikkeling en -integratie.

Wie zijn wij

Zeeland Refinery streeft ernaar de beste werkgever in de regio te zijn, met een stimulerende en informele werksfeer en uitstekende arbeidsomstandigheden. Wij werken in teams waarin we op een persoonlijke, directe manier en met humor met elkaar omgaan. Als goede buur werken we voortdurend aan het verbeteren van onze veiligheid, betrouwbaarheid en milieuprestaties en maken we gebruik van de nieuwste beschikbare technologieën en software. Zeeland Refinery behoort tot de top energie-efficiënte raffinaderijen ter wereld.

Solliciteren

Interesse? Stuur een gemotiveerde sollicitatiebrief met cv naar [email protected]

Meer weten?

Over de job? Bel dan met Robert Minderhoud (Superintendent E&I) tel. 0113-619 463.

Over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Annemarie Bos (Human Resources Officer) tel. 0113-619 206.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.
De vacature is ook intern gepubliceerd en bij gebleken geschiktheid gaat de interne kandidaat voor.

Direct solliciteren?

Vul het onderstaande formulier in en upload je sollicitatiebrief en cv in pdf.