Vacature Inspector

Bestaat jouw wereld uit inspecties, drukapparatuur en installaties? Ben je resultaatgericht, integer en leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inspector

De functie

Je bent (mede) verantwoordelijk voor het nemen van onpartijdige beslissingen ten aanzien van inspecties en keuringen. Je voert op tijd de inspecties uit aan drukhoudende apparatuur en stelt hiervan een rapport op. Het maken en opvolgen van inspectie-aanbevelingen om te zorgen voor een veilig en bedrijfszeker gebruik van de raffinaderij-installaties ligt ook op jouw bordje. De inspecties voer je uit als inspecteur bij de NL-KVG op de werkvelden: periodieke herkeur, reparaties, wijzigingen en keuring voor ingebruikneming.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Naast een goed salaris bieden wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, 25 vakantiedagen en een jaarlijkse bonus. Omdat wij het belangrijk vinden dat medewerkers zich blijven ontwikkelen, bieden wij volop mogelijkheden voor training en opleiding. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, wat wij graag omzetten in een vast dienstverband als jij de match bent die wij zoeken.

Wij vragen van jou

Je beschikt over goede open communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je kunt procesmatig denken en werken. En je bent in staat om problemen op een onafhankelijke, integere, pragmatische en gestructureerde wijze op te lossen.

Daarnaast ben je een enthousiaste teamspeler met:

  • Minimaal een afgeronde technische opleiding op mbo-4 niveau;
  • Certificaat SKK level 2 of gelijkwaardig;
  • Ervaring in engineering, onderhoud en/of inspectie.

Als je dan ook nog kennis hebt van inspectietechnieken, degradatiemechanismen, lastechniek en NDO dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij

Zeeland Refinery behoort tot de top energie-efficiënte raffinaderijen ter wereld. Wij beschikken als enige raffinaderij in Nederland over een geheel zelfstandige inspectiedienst met accreditatie op basis van ISO 17020. Verder wordt er binnen de dienst gebruik gemaakt van geavanceerde softwaresystemen en worden de inspecties uitgevoerd met een door onszelf ontwikkelde app.

Zeeland Refinery streeft ernaar de beste werkgever in de regio te zijn, met een stimulerende en informele werksfeer en uitstekende arbeidsomstandigheden. Wij werken in teams waarin we op een persoonlijke, directe manier en met humor met elkaar omgaan. Als goede buur werken we voortdurend aan het verbeteren van onze veiligheid, betrouwbaarheid en milieuprestaties en maken we gebruik van de nieuwste beschikbare technologieën en software.

Solliciteren

Interesse? Stuur, voor vrijdag 7 mei 2021, een gemotiveerde sollicitatiebrief met cv naar jobs.zr@zrefinery.nl

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie? Bel dan met Peter Dieleman (Superintendent Inspection) tel. 0113-619 272.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Annemarie Bos (Human Resources Officer) tel. 0113-619 206.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Veiligheid

Veiligheid is onze grootste prioriteit

Duurzaamheid

We investeren continu in onze duurzaamheidsdoelen

Betrokkenheid

We zijn graag een goede buur in onze regio

Milieu

Wij nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van milieuzaken