Zoek
Zeeland-Refinery-vitaalste-bedrijf-van-Zeeland-ZR

Zeeland Refinery vitaalste bedrijf van Zeeland!

Zeeland Refinery is dit jaar uitgeroepen tot Het Vitaalste Bedrijf van de provincie Zeeland. Meervoudig olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband stond vanmiddag onverwachts op de stoep en overhandigde de prestigieuze prijs vanmiddag aan Alex van Schaik (manager HRCS). Volgens jurylid Van den Hoogenband investeren wij van alle deelnemende bedrijven in de provincie het meest in het vitaal houden van zijn medewerkers. Een prestatie waar we ontzettend trots op zijn!

Als provinciale winnaar nemen we het aan het einde van het jaar op tegen de winnaars van de andere provincies. De prijs voor Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt op 19 november uitgereikt in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De landelijke winnaar neemt het stokje dan over van Jordex Shipping & Forwarding uit Rhoon, dat zich nu Het Vitaalste Bedrijf van Nederland mag noemen.

De verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf is een initiatief van ONVZ en MKB-Nederland. De prijs wordt voor het zesde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Werknemers die lekkerder in hun vel zitten, presteren beter en zijn langer inzetbaar. Vitale bedrijven zijn dus van groot belang voor de economie van Nederland. ONVZ en MKB-Nederland stimuleren ondernemers daarom te investeren in de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.