Vacature Software developer

Word jij enthousiast van .NET ontwikkelingen? Wil je een bijdrage leveren aan softwareontwikkeling? Ben je echte medior .NET Developer? Dan zoeken wij jou!

Software developer

De functie

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van softwareontwikkelingen en -applicaties volgens de juiste standaarden. Je stelt requirements op, maakt de ureninschatting, zorgt voor het ontwerp, de ontwikkeling en de implementatie hiervan. Ook beoordeel je de bestaande code en herschrijft deze waar nodig. Uiteraard zorg je voor het debuggen en het testen. Je werkt hierbij nauw samen met diverse collega’s die elk een specialisme hebben in hun vakgebied.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende baan met prima arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Naast een goed salaris bieden wij een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, 25 vakantiedagen en een jaarlijkse bonus. Omdat wij het belangrijk vinden dat medewerkers zich blijven ontwikkelen, bieden wij volop mogelijkheden voor training en opleiding. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, welke wij graag omzetten in een vast dienstverband als jij de match bent die wij zoeken.

Wij vragen van jou

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je houdt niet van code lokaal opslaan maar in Git, je vindt het een uitdaging om nieuwe technieken uit te proberen. Daarnaast ben je een enthousiaste teamspeler.

  • Met minimaal een afgeronde IT-opleiding op hbo-niveau;
  • Leef en praat je C#;
  • Heb je ervaring met .NET Framework 4.x, .NET core, .NET 5.x, Entity Framework (Code-First), WebAPI.

Als je dan ook nog kennis hebt van MSSQL + Oracle, Angular, Azure Devops en AGIL/SCRUM, zien we je sollicitatie zeker graag tegemoet.

Wie zijn wij

Zeeland Refinery streeft ernaar de beste werkgever in de regio te zijn, met een stimulerende en informele werksfeer en uitstekende arbeidsomstandigheden. Wij werken in teams waarin we op een persoonlijke, directe manier en met humor met elkaar omgaan. Als goede buur werken we voortdurend aan het verbeteren van onze veiligheid, betrouwbaarheid en milieuprestaties en maken we gebruik van de nieuwste beschikbare technologieën en software. Zeeland Refinery behoort  tot de top energie-efficiënte raffinaderijen ter wereld.

Solliciteren

Interesse? Stuur een gemotiveerde sollicitatiebrief met cv + een link naar jouw Github/Gitlab of overig account naar jobs.zr@zrefinery.nl

Meer weten?

Wil je meer weten over de job? Bel dan met Theo Postma (Superintendent IT section) tel. 0113-619 655.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Annemarie Bos (Human Resources Officer) tel. 0113-619 206.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Veiligheid

Veiligheid is onze grootste prioriteit

Duurzaamheid

We investeren continu in onze duurzaamheidsdoelen

Betrokkenheid

We zijn graag een goede buur in onze regio

Milieu

Wij nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van milieuzaken