Vacature Plant Availability Leader (Engineer)

Bestaat jouw wereld uit installaties en technische oplossingen? Ben je resultaatgericht, kostenbewust en leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Plant Availability Leader (Engineer)

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor (mede) initiëren, afstemmen en faciliteren van initiatieven gericht op het verhogen van de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van onze installaties. Dit doe je door het onderzoeken, adviseren en realiseren van verbeteringen in ons productieproces. Als Plant Availability Leader neem je het voortouw in het oplossen van complexe availability vraagstukken. Hierbij maak je gebruik van Root Cause Analyses en aanvullende methodieken voor procesverbetering. Je bent gedreven om verbeteringen door te voeren en je toont eigenaarschap en initiatief om anderen mee te nemen in je gestructureerde probleemaanpak.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een fijne werksfeer. Naast een goed salaris bieden wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals dertiende maand, minimaal 25 vakantiedagen, 14 Adv-dagen en een jaarlijkse bonus. Omdat wij het belangrijk vinden dat medewerkers zich blijven ontwikkelen, bieden wij volop mogelijkheden voor training en opleiding. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, wat wij graag omzetten in een vast dienstverband als jij de match bent die wij zoeken.

Wij vragen van jou

Als Plant Availability Leader heb je een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, overtuigingskracht en drive om ideeën te delen en je resultaten te behalen. Je bent communicatief sterk en geïnteresseerd in ontwikkelingen op je vakgebied.

Je bent klantgericht, in staat om mogelijkheden te zien en te benutten, en problemen op een creatieve, pragmatische en gestructureerde wijze op te lossen.

Daarnaast ben je een enthousiaste teamspeler met:

  • Minimaal een afgeronde opleiding Engineering op academisch of hbo-niveau;
  • 5 tot 10 jaar ervaring als Maintenance/Operations Engineer;
  • Aanvullende opleiding op het gebied van onderhoudsmanagement;
  • Kennis en ervaring met raffinage.

Wie zijn wij

Zeeland Refinery streeft ernaar de beste werkgever in de regio te zijn, met een stimulerende en informele werksfeer en uitstekende arbeidsomstandigheden. Wij werken in teams waarin we op een persoonlijke, directe manier en met humor met elkaar omgaan. Als goede buur werken we voortdurend aan het verbeteren van onze veiligheid, betrouwbaarheid en milieuprestaties en maken we gebruik van de nieuwste beschikbare technologieën en software. Zeeland Refinery behoort tot de top energie-efficiënte raffinaderijen ter wereld.

Solliciteren

Interesse? Stuur voor zaterdag 5 februari een gemotiveerde sollicitatiebrief met cv naar jobs.zr@zrefinery.nl

Meer weten?

Over de job? Bel dan met Steffen Weber (Manager Maintenance) tel. 0113-619 570.

Over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Annemarie Bos (Human Resources Officer) tel. 0113-619 206.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.
De vacature is ook intern gepubliceerd en bij gebleken geschiktheid gaat de interne kandidaat voor.