Vacature Mechanical Reliability Engineer

Bestaat jouw wereld uit installaties en technische oplossingen? Ben je resultaatgericht, kostenbewust en leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Mechanical Reliability Engineer

De functie

Je bent verantwoordelijk voor ondersteuning en advies bij de verbetering van de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en de prestaties van de installaties binnen onze raffinaderij. Tot je werkzaamheden behoort ook het structureren en optimaliseren van de onderhoudsstrategie en het opstellen van renovatieplannen. Je analyseert technische problemen, onderhoudskosten en stelt verbeteringen voor. Je werkt intensief samen met de verschillende afdelingen van onze raffinaderij en de andere Reliability Engineers.

 Wat vragen wij van jou

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en drive om ideeën te delen. Ook heb je een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en ben je in staat om problemen op een creatieve, pragmatische en gestructureerde wijze op te lossen.

Daarnaast ben je een enthousiaste teamspeler met:

  • Minimaal een afgeronde hts-opleiding richting WTB of gelijkwaardig;
  • Enige civiele ervaring;
  • Ervaring in een vergelijkbare functie in de (petro-)chemische industrie.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Naast een goed salaris bieden wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, 25 vakantiedagen en een jaarlijkse bonus. Omdat wij het belangrijk vinden dat medewerkers zich blijven ontwikkelen, bieden wij volop mogelijkheden voor training en opleiding. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, wat wij graag omzetten in een vast dienstverband als jij de match bent die wij zoeken.

Wie zijn wij

Zeeland Refinery streeft ernaar de beste werkgever in de regio te zijn, met een stimulerende en informele werksfeer en uitstekende arbeidsomstandigheden. Wij werken in teams waarin we op een persoonlijke, directe manier en met humor met elkaar omgaan. Als goede buur werken we voortdurend aan het verbeteren van onze veiligheid, betrouwbaarheid en milieuprestaties en maken we gebruik van de nieuwste beschikbare technologieën en software. Zeeland Refinery behoort  tot de top energie-efficiënte raffinaderijen ter wereld.

Meer weten?

Wil je meer weten over de job? Bel dan met Cees Joosse (Superintendent Mechanical) tel. 0113-619 445.
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Annemarie Bos (Human Resources Officer) tel. 0113-619 206.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Solliciteer direct

Interesse? Stuur een gemotiveerde sollicitatiebrief met cv naar jobs.zr@zrefinery.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Veiligheid

Veiligheid is onze grootste prioriteit

Duurzaamheid

We investeren continu in onze duurzaamheidsdoelen

Betrokkenheid

We zijn graag een goede buur in onze regio

Milieu

Wij nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van milieuzaken