Vacature (jr) Process Engineer

Ben je een wo-opleiding aan het afronden of ben je recentelijk afgestudeerd? Maak jij werk van jouw persoonlijke ontwikkeling en heb je een vernieuwende blik. Geef je carrière dan een mooie start bij Zeeland Refinery.

(jr) Process Engineer

De functie

Als Process Engineer lever je technische ondersteuning en adviseer je de afdeling Operations voor het veilig, betrouwbaar en efficiënt opereren van de installaties. Daarnaast zorg je er voor dat modificaties of nieuwe projecten geïnitieerd worden om zo tot een hoger totaal rendement van onze installaties te  komen. Ook het oplossen van knelpunten is een groot onderdeel van je werk.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Naast een goed salaris bieden wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals dertiende maand, minimaal 25 vakantiedagen, 14 Adv-dagen en een jaarlijkse bonus. Omdat wij het belangrijk vinden dat medewerkers zich blijven ontwikkelen, bieden wij volop mogelijkheden voor training en opleiding. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, wat wij graag omzetten in een vast dienstverband als jij de match bent die wij zoeken.

Jij…

  • hebt een afgeronde wo (master) in Chemical Engineering, Process Technologie of Mechanical Engineering;
  • bent sociaal, gedreven, werkt graag in teamverband en zeer gemotiveerd om verder te leren;
  • hebt aantoonbare affiniteit met en interesse in de olie-industrie;
  • bent nieuwsgierig, analytisch en flexibel;
  • bent relationeel en communicatief sterk ontwikkeld;
  • hebt een goede beheersing (zowel mondeling als schriftelijk) van de Nederlandse en Engelse taal.

Wie zijn wij

Zeeland Refinery streeft ernaar de beste werkgever in de regio te zijn, met een stimulerende en informele werksfeer en uitstekende arbeidsomstandigheden. Wij werken in teams waarin we op een persoonlijke, directe manier en met humor met elkaar omgaan. Als goede buur werken we voortdurend aan het verbeteren van onze veiligheid, betrouwbaarheid en milieuprestaties en maken we gebruik van de nieuwste beschikbare technologieën en software. Zeeland Refinery behoort tot de top energie-efficiënte raffinaderijen ter wereld.

Solliciteren

Interesse? Stuur voor maandag 17 januari een gemotiveerde sollicitatiebrief met cv naar jobs.zr@zrefinery.nl

Meer weten?

Over de job? Bel dan met Angel Nedelchev (Chief Process Engineer) tel. 0113-619 534.

Over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Annemarie Bos (Human Resources Officer) tel. 0113-619 206.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.