Zoek
Ben jij een echte brandweerman/-vrouw en sta jij paraat bij calamiteiten? Heb je een passie voor veiligheid en preventie? En wil jij de held zijn die brandgevaren minimaliseert? Dan zijn wij op zoek naar jou

 

Zeeland Refinery staat voor een werkomgeving waarin we het beste in elkaar boven halen door het geven van uitdaging, verantwoordelijkheid, autonomie en waardering. Als getalenteerde medewerkers kunnen we verwachtingen overtreffen door onderling respect, vertrouwen en verbondenheid. Werkplezier, een gezonde werk-privé balans, ontwikkelingsruimte en goede arbeidsvoorwaarden zijn voor ons cruciaal.

Wij zoeken een:

Inspector Fire Department

De functie
Als Inspector Fire Department werk je in een vijfploegendienst (fulltime) bij onze bedrijfsbrandweer. Het Fire Department is verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid van onze medewerkers, onze eigendommen en installaties en het milieu. Je voert regelmatige controles en inspecties uit om potentiële brandgevaren te identificeren en te minimaliseren. Zo ben je snel en effectief in staat om te reageren op noodsituaties zoals branden, lekkages en andere incidenten. Daarnaast neem je actief deel aan trainingen en oefeningen om je vaardigheden en kennis te verbeteren en op peil te houden.  Je controleert of alle voorschriften worden nageleefd om risico’s te minimaliseren. Verder draag je bij aan het in optimale staat houden van veiligheids-, brandbestrijdings- en reddingsapparatuur. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leiden van repressieve trainingssessies voor je (dagdienst)collega’s, waarbij je de leiding hebt en zorgt voor duidelijke instructies en begeleiding.

In deze functie loop je consignatie.

Wij bieden
Een baan waarin geen dag hetzelfde is. Je werkt samen met andere gepassioneerde brandweerprofesssionals in een prettige werksfeer. Verder kan je voor deze functie o.a. rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris wat ligt tussen de € 3.383,= en € 4.476,=
 • 25 vakantiedagen
 • Een werkweek van 33.6 uur
 • 30% ploegentoeslag, ook op het vakantiegeld en de 13e maand
 • Bijdrage zorgverzekering
 • Jaarlijkse bonus
 • Fietsplan
 • Bedrijfsfitnessregeling
 • Een goede pensioenregeling
 • Reiskosten op basis van € 0,23 per kilometer.

Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, dat wij graag omzetten in een vast dienstverband als jij de match bent die wij zoeken.

Wij vragen van jou
Je bent alert, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt uiteraard goed onder druk presteren.  Verder heb je voor deze fysiek veeleisende functie een hoog veiligheidsbewustzijn, probleemoplossend vermogen en ben je communicatief sterk.

Verder ben je in het bezit van:

 • Rijksdiploma Manschap óf
 • Rijksdiploma Manschap Bedrijfsbrandweer óf
 • Rijksdiploma Bevelvoerder of Rijksdiploma Bedrijfsbrandweer, heb je deze niet maar je bent wel bereid deze te behalen
 • Diploma Brandweerinstructeur is een pré
 • C-rijbewijs is een pré en je woont binnen een half uur reistijd van onze raffinaderij
 • EHBO-diploma

Wie zijn wij
Zeeland Refinery streeft ernaar de beste werkgever in de regio te zijn. Als goede buur werken we voortdurend aan het verbeteren van onze veiligheid, betrouwbaarheid en milieuprestaties en maken we gebruik van de nieuwste beschikbare technologieën en software. Zeeland Refinery behoort tot de top energie-efficiënte raffinaderijen ter wereld. Bij Zeeland Refinery zijn we ons bewust van de uitdagingen en kansen die de energietransitie met zich meebrengt. We hebben een heldere toekomstvisie waarin we onze rol als duurzame en innovatieve raffinaderij verder willen versterken. We zoeken daarom naar gemotiveerde en getalenteerde medewerkers die samen met ons gaat bijdragen aan een klimaatneutrale energievoorziening.  

Interesse?
Reageer dan uiterlijk maandag 27 mei 2024 op deze vacature door je sollicitatiebrief met cv te sturen naar [email protected].Wil je meer weten over de job? Bel dan met Jack Catsman (Officer Fire Department) tel. 0113-619252/06-21843579.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Annemarie Bos (HR Officer) tel. 0113-619206.

Werving- en selectiebureau of headhunter? Bedankt voor het meedenken, maar wij werven graag zelf onze kandidaten

Direct solliciteren?

Vul het onderstaande formulier in en upload je sollicitatiebrief en cv in pdf.