Bestaat jouw wereld uit installaties en technische oplossingen? Ben je resultaatgericht, kostenbewust en leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Field Coordinator E&I

De functie

Als Field Coordinator zorg je ervoor dat alle maintenance E&I werkzaamheden, gepland en ongepland, uitgevoerd worden. Je waarborgt hierbij de kwaliteit en veiligheid. En alle werkzaamheden worden volgens onze interne richtlijnen uitgevoerd. Dit alles om er voor te zorgen dat de E&I onderhoudswerkzaamheden zonder oponthoud, problemen en tegen minimale kosten worden uitgevoerd, zonder verstoring van ons productieproces.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Naast een goed salaris bieden wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals dertiende maand, 25 vakantiedagen en een jaarlijkse bonus. Omdat wij het belangrijk vinden dat medewerkers zich blijven ontwikkelen, bieden wij volop mogelijkheden voor training en opleiding. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, wat wij graag omzetten in een vast dienstverband als jij de match bent die wij zoeken.

Wij vragen van jou

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en drive om ideeën te delen. Ook heb je groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je in staat om problemen op een creatieve, pragmatische en gestructureerde wijze op te lossen.

Daarnaast ben je een enthousiaste teamspeler met:

  • Minimaal een afgeronde technische mbo;
  • 5 tot 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de (petro-)chemische industrie;
  • Leidinggevende skills;
  • Je weet je weg in SAP/RS en Roser-systems:
  • Je beschikt over een kritische blik en hebt oog voor detail;
  • Je staat sterk in je schoenen en weet collega’s en contractors aan te spreken en aan te sturen. Alles voor kwaliteit;
  • Je draait je hand niet om voor administratieve taken en dit doe je dan ook nauwkeurig.

Wie zijn wij

Zeeland Refinery streeft ernaar de beste werkgever in de regio te zijn, met een stimulerende en informele werksfeer en uitstekende arbeidsomstandigheden. Wij werken in teams waarin we op een persoonlijke, directe manier en met humor met elkaar omgaan. Als goede buur werken we voortdurend aan het verbeteren van onze veiligheid, betrouwbaarheid en milieuprestaties en maken we gebruik van de nieuwste beschikbare technologieën en software. Zeeland Refinery behoort tot de top energie-efficiënte raffinaderijen ter wereld.

Solliciteren

Interesse? Stuur ons een gemotiveerde sollicitatiebrief met cv, via onderstaand formulier of naar [email protected]

Meer weten?

Wil je meer weten over de job? Bel dan met Robert Minderhoud (Superintendent E&I) tel. 0113-619 463.
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Annemarie Bos (Human Resources Officer) tel. 0113-619 206.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Direct solliciteren?

Vul het onderstaande formulier in en upload je sollicitatiebrief en cv in pdf.