Ben jij bijna of net afgestudeerd als Engineer? Maak jij werk van jouw persoonlijke ontwikkeling en heb je een vernieuwende blik? Geef jouw carrière dan een mooie start bij Zeeland Refinery. Afhankelijk van je afstudeerrichting bieden we je een baan aan als:

Engineer

Performance control engineer | Planning & Programming engineer | Process engineer

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Naast een goed salaris bieden wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, 25 vakantiedagen, 14 ADV-dagen en een jaarlijkse bonus. Omdat wij het belangrijk vinden dat medewerkers zich blijven ontwikkelen, bieden wij volop mogelijkheden voor training en opleiding. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, wat wij graag omzetten in een vast dienstverband als jij de match bent die wij zoeken.

De Engineer die wij zoeken

  • heeft een (bijna) afgeronde wo (master) in Mechanical Engineering, Chemical Engineering of Process Technologie;
  • heeft bovengemiddelde studieresultaten behaald;
  • is sociaal, gedreven, werkt graag in teamverband en is zeer gemotiveerd om verder te leren;
  • heeft aantoonbare affiniteit met, en interesse in de olie-industrie;
  • is nieuwsgierig, analytisch, flexibel en communicatief zeer sterk ontwikkeld;
  • beheerst (zowel mondeling als schriftelijk) de Nederlandse en Engelse taal.

Wie zijn wij

Zeeland Refinery streeft ernaar de beste werkgever in de regio te zijn, met een stimulerende en informele werksfeer en uitstekende arbeidsomstandigheden. Wij werken in teams waarin we op een persoonlijke, directe manier en met humor met elkaar omgaan. Als goede buur werken we voortdurend aan het verbeteren van onze veiligheid, betrouwbaarheid en milieuprestaties en maken we gebruik van de nieuwste beschikbare technologieën en software. Zeeland Refinery behoort tot de top energie-efficiënte raffinaderijen ter wereld.

Solliciteren

Denk je dat je bij ons past? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je sollicitatiebrief met cv kun je sturen naar [email protected] of gebruik onderstaand formulier. Wil je meer over ons weten? Neem gerust vrijblijvend contact op met Annemarie Bos, Human Resources Officer, 0113-619206 of [email protected] .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Direct solliciteren?

Vul het onderstaande formulier in en upload je sollicitatiebrief en cv in pdf.