Vacature Superintendent Quality Control

Ben jij als leidinggevende altijd in control? Staat de kwaliteit van het te maken product voorop? Ben je resultaatgericht, kostenbewust en leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Superintendent Quality Control

De functie

Als superintendent ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding aan de afdeling Quality Control. De afdeling Quality Control zorgt ervoor dat wij een optimaal product kunnen leveren aan onze aandeelhouders. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren, begeleiden en rapporteren van kwaliteitsanalyses. Je geeft leiding aan het laboratorium, de analyser technicians en een drietal (project) engineers. Je bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en nauwkeurigheid van alle geïnstalleerde analysesystemen en je volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Naast een goed salaris bieden wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals dertiende maand, 25 vakantiedagen en een jaarlijkse bonus. Omdat wij het belangrijk vinden dat medewerkers zich blijven ontwikkelen, bieden wij volop mogelijkheden voor training en opleiding. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, wat wij graag omzetten in een vast dienstverband als jij de match bent die wij zoeken.

Wij vragen van jou

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en drive om ideeën te delen. Ook heb je een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en ben je in staat om problemen op een creatieve, pragmatische en gestructureerde wijze op te lossen. Daarnaast ben je een enthousiaste teamspeler die de voorgang van het werk bewaakt en je ziet erop toe dat jouw team veilig werkt en dat het geleverde resultaat voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.

Verder heb je:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als leidinggevende in de (petro-)chemische industrie;
  • Een afgeronde technische hbo;
  • Een groot probleemoplossend vermogen;
  • Brede kennis van proceseenheden, apparatuur en testmethoden.

Wie zijn wij

Zeeland Refinery streeft ernaar de beste werkgever in de regio te zijn, met een stimulerende en informele werksfeer en uitstekende arbeidsomstandigheden. Wij werken in teams waarin we op een persoonlijke, directe manier en met humor met elkaar omgaan. Als goede buur werken we voortdurend aan het verbeteren van onze veiligheid, betrouwbaarheid en milieuprestaties en maken we gebruik van de nieuwste beschikbare technologieën en software. Zeeland Refinery behoort tot de top energie-efficiënte raffinaderijen ter wereld.

Solliciteren

Interesse? Stuur voor vrijdag 18 juni 2021 een gemotiveerde Engelstalige sollicitatiebrief met cv naar jobs.zr@zrefinery.nl

Meer weten?

Wil je meer weten over de job? Bel dan met Jonathan Leroux (Manager Planning & Valorisation) tel. 0113-619 000.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Annemarie Bos (Human Resources Officer) tel. 0113-619 206.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Veiligheid

Veiligheid is onze grootste prioriteit

Duurzaamheid

We investeren continu in onze duurzaamheidsdoelen

Betrokkenheid

We zijn graag een goede buur in onze regio

Milieu

Wij nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van milieuzaken