Zoek
open-dagen-2018-twee-geslaagde-en-zonnige-dagen-ZR

Open dagen 2018: twee geslaagde en zonnige dagen

Op 12 en 13 oktober vonden de Open Scholendag en Open Dag plaats. Tijdens deze Open Dagen presenteerde Zeeland Refinery, samen met diverse contractors, haar verschillende afdelingen en activiteiten aan bezoekers.

Het waren twee geslaagde dagen – vrijdag met leerlingen van diverse scholen uit de regio, zaterdag met iedereen die de raffinaderij wel eens met eigen ogen wilde bekijken. Naast de diverse afdelingen die hun werkzaamheden en vakgebied toelichtten, was er een heus laboratorium ingericht waar jeugdige ‘laboranten’ zelf o.a. badzout en tandpasta konden maken.

Ook Fire & Safety had gedacht aan jeugdige bezoekers en had, naast een presentatie van materieel, een leuke doe-activiteit opgesteld. We lieten onze gasten natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan, maar met goudgele zonnebloemen uit onze zonnebloemmuur. We kijken terug op een geslaagd (én zonnig) evenement, dat zonder de enthousiaste inzet van alle betrokkenen niet tot stand had kunnen komen. Alle medewerkers en bezoekers bedankt voor jullie enthousiasme!