Nieuws over onderhoud bij Zeeland Refinery

Wij houden wij u graag op de hoogte van werkzaamheden die Zeeland Refinery uitvoert en die van invloed kunnen zijn op de omgeving. In het weekend van vrijdag 17 t/m zondag 19 december 2021 vinden er werkzaamheden plaats waar wij u graag over informeren.

Onderhoud
Zeeland Refinery neemt vanaf vrijdag 17 december enkele fabrieksinstallaties uit bedrijf om onderhoudswerkzaamheden aan ons stoomnetwerk te verrichten. Het onderhoud zal ongeveer drie dagen in beslag nemen.

Fakkelen
Het kan voorkomen dat de werkzaamheden gepaard gaan met fakkelen. Dit is onderdeel van onze veiligheidsprocedures. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast tijdens de onderhoudswerkzaamheden voor u te beperken.

Veiligheid
Tijdens alle werkzaamheden op de raffinaderij is veiligheid onze hoogste prioriteit. Ook tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan ons stoomnetwerk in het weekend van 17-19 december, houden we onze veiligheidsregels zoals altijd scherp in de gaten. Naast de zorg voor veiligheid, letten we er ook op dat de milieuzaken op ons terrein goed geregeld zijn.

Hebt u vragen? Bel dan ons gratis nummer 0800-0231805 (24 uur per dag bereikbaar) of mailt u naar communicatie@zeelandrefinery.nl