Zoek

Nieuws over onderhoud bij Zeeland Refinery

Wij houden u graag op de hoogte van werkzaamheden die Zeeland Refinery uitvoert en die van invloed kunnen zijn op de omgeving. Op woensdag 10 t/m vrijdag 12 augustus vinden er werkzaamheden plaats waar wij u graag over informeren.

Onderhoud
Zeeland Refinery neemt op woensdag 10 augustus om 20:00 uur enkele fabrieksinstallaties uit bedrijf om onderhoudswerkzaamheden te verrichten. Het onderhoud zal duren tot de ochtend van vrijdag 12 augustus.

Fakkelen
Het kan voorkomen dat de werkzaamheden gepaard gaan met fakkelen. Dit is onderdeel van onze veiligheidsprocedures bij het uit bedrijf nemen en weer opstarten van de fabrieksdelen. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast tijdens de onderhoudswerkzaamheden voor u te beperken.

Veiligheid
Tijdens alle werkzaamheden op de raffinaderij is veiligheid onze hoogste prioriteit. Ook tijdens de onderhoudswerkzaamheden op woensdag 10 t/m vrijdag 12 augustus, houden we onze veiligheidsregels zoals altijd scherp in de gaten. Naast de zorg voor veiligheid, letten we er ook op dat de milieuzaken op ons terrein goed geregeld zijn.

Hebt u vragen? Bel dan ons gratis nummer 0800-0231805 (24 uur per dag bereikbaar) of mailt u naar [email protected]