Zoek

Nieuws over onderhoud bij Zeeland Refinery

Zoals u van ons gewend bent, houden wij u graag op de hoogte van werkzaamheden die Zeeland Refinery uitvoert en die van invloed zijn op de omgeving. In januari en februari 2023 vinden er werkzaamheden plaats waar wij u graag over informeren.

ONDERHOUD

Zeeland Refinery neemt vanaf maandag 16 januari enkele fabrieksinstallaties uit bedrijf om vervolgens diverse onderhoudswerkzaamheden te verrichten. Het onderhoud zal ongeveer drie weken in beslag nemen. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast tijdens de onderhoudswerkzaamheden voor u te beperken. Mocht u toch hinder ondervinden, laat het ons vooral weten. Wij bieden u hiervoor op voorhand onze excuses aan.

VEILIGHEID

Het uit bedrijf nemen zal gepaard gaan met fakkelen. Dit is onderdeel van de procedures om de fabrieksinstallaties veilig uit bedrijf te nemen. Veiligheid op de raffinaderij heeft altijd de hoogste prioriteit, dus ook tijdens de onderhoudswerkzaamheden in januari en februari. Daarnaast dragen wij zorg voor alle milieuzaken voor, tijdens en na de onderhoudswerkzaamheden.

Hebt u vragen? Bel dan ons gratis nummer 0800-0231805 (24 uur per dag bereikbaar) of stuur ons een bericht via ons contactformulier.