Zoek

Ben jij een echte chemicus? Heb je sterke focus op kwaliteit en veiligheid? Ben jij ontzettend leergierig en zoek je geen baan maar een loopbaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zeeland Refinery staat voor een werkomgeving waarin we het beste in elkaar boven halen door het geven van uitdaging, verantwoordelijkheid, autonomie en waardering. Als getalenteerde medewerkers kunnen we verwachtingen overtreffen door onderling respect, vertrouwen en verbondenheid. Werkplezier, een gezonde werk-privé balans, ontwikkelingsruimte en goede arbeidsvoorwaarden zijn voor ons cruciaal. Wij zoeken een:

Laboratory Technician

De functie

Als onze nieuwe Laboratory Technician, stap je in een wereld vol uitdagingen en ontdekkingen. Je werkt fulltime in een vijfploegendienst op ons state-of-the-art kwaliteitslaboratorium. Jouw missie? Het controleren, analyseren en rapporteren van analyseresultaten om zo de kwaliteit van onze (half)producten, emissies en veiligheid te waarborgen. Maar dat is nog niet alles! Bij ons krijg je de kans om te groeien. Via een persoonlijk ontwikkeltraject leer je alle aspecten van de functie volledig te beheersen. Wie weet waar je eindigt!

Wat hebben wij jou te bieden?

Stap in een baan waarin je dagelijks uitgedaagd wordt. Als onze nieuwe Laboratory Technician werk je samen met andere gepassioneerde professionals in een inspirerende werkomgeving. Maar dat is nog maar het begin. Wij bieden je een pakket arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt:

  • Een bruto maandsalaris wat ligt tussen de € 2.716,- en € 3.172,-
  • 25 vakantiedagen om te ontspannen en op te laden
  • Een werkweek van 33.6 uur, zodat er genoeg tijd overblijft voor andere leuke dingen
  • 30% ploegentoeslag, ook op je vakantiegeld en de 13e maand
  • Bijdrage aan je zorgverzekering
  • Jaarlijkse bonus om je harde werk te belonen
  • Fietsplan, want wie houdt er nu niet van een frisse neus halen?
  • Bedrijfsfitnessregeling, om fit en gezond te blijven
  • Een goede pensioenregeling, want aan de toekomst denken we ook
  • Reiskosten op basis van € 0,23 per kilometer.

En dat is nog niet alles. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, maar als jij de match bent die wij zoeken, zetten we dit graag om in een vast dienstverband. Klinkt goed, toch.

Wat vragen wij van jou

We zoeken iemand met een afgeronde MLO-chemie. Je bent een analyticus in hart en nieren, neemt je verantwoordelijkheden serieus en hebt een gezonde dosis ambitie. Verder ben je assertief, flexibel, stressbestendig en zelfstandig.

Wie zijn wij

Zeeland Refinery streeft ernaar de beste werkgever in de regio te zijn. Als goede buur werken we voortdurend aan het verbeteren van onze veiligheid, betrouwbaarheid en milieuprestaties en maken we gebruik van de nieuwste beschikbare technologieën en software. Zeeland Refinery behoort tot de top energie-efficiënte raffinaderijen ter wereld. Bij Zeeland Refinery zijn we ons bewust van de uitdagingen en kansen die de energietransitie met zich meebrengt. We hebben een heldere toekomstvisie waarin we onze rol als duurzame en innovatieve raffinaderij verder willen versterken. We zoeken daarom naar gemotiveerde en getalenteerde medewerkers die samen met ons gaat bijdragen aan een klimaatneutrale energievoorziening.  

Interesse?

Reageer dan voor zondag 21 juli 2024 op deze vacature door je sollicitatiebrief met cv te sturen naar [email protected] of gebruik onderstaand formulier..

Wil je meer weten over de job? Bel dan met Danny van den Berge (Superintendent Quality Control) tel. 0113-619359.
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Annemarie Bos (HR Officer) tel. 0113-619206.

Werving- en selectiebureau of headhunter? Bedankt voor het meedenken, maar wij werven graag zelf onze kandidaten

Direct solliciteren?

Vul het onderstaande formulier in en upload je sollicitatiebrief en cv in pdf.