Bestaat jouw wereld uit inspecties, drukapparatuur en installaties? Ben je resultaatgericht, integer en leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

INSPECTION METHODS ENGINEER

De functie

Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren en onderhouden van risicogebaseerde inspectiemethodes en het analyseren, uitvoeren van inspecties aan (druk)apparatuur. De inspectiemethodes en -programma’s worden beheerd met behulp van Inspectie Database Management systemen en dienen te voldoen aan de actuele industriële richtlijnen en regelgeving.

De op risicogebaseerde inspectieresultaten worden door jou geanalyseerd en geïnterpreteerd en vertaald naar technische aanbevelingen. Daarbij is een onpartijdige houding ten aanzien van de technische uitvoerende afdelingen essentieel binnen de geaccrediteerde Inspectie sectie.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Naast een goed salaris bieden wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals dertiende maand, 25 vakantiedagen en een jaarlijkse bonus. Omdat wij het belangrijk vinden dat medewerkers zich blijven ontwikkelen, bieden wij volop mogelijkheden voor training en opleiding. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, wat wij graag omzetten in een vast dienstverband als jij de match bent die wij zoeken.

Wat vragen wij van jou

Je beschikt over goede open communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je kunt procesmatig denken en werken, en je bent in staat om problemen op een onafhankelijke, creatieve, pragmatische en gestructureerde wijze op te lossen.

Daarnaast ben je een enthousiaste teamspeler met:

  • Minimaal een afgeronde technische opleiding op HBO/WO niveau;
  • De bereidheid om de benodigde post HBO opleiding Inspectie en Keuringsdeskundige niveau 3 te volgen;
  • Relevante engineering ervaring in onderhoud of inspectie en RBI softwaresystemen is een pré.

Wie zijn wij

Zeeland Refinery streeft ernaar de beste werkgever in de regio te zijn, met een stimulerende en informele werksfeer en uitstekende arbeidsomstandigheden. Wij werken in teams waarin we op een persoonlijke, directe manier en met humor met elkaar omgaan. Als goede buur werken we voortdurend aan het verbeteren van onze veiligheid, betrouwbaarheid en milieuprestaties en maken we gebruik van de nieuwste beschikbare technologieën en software. Zeeland Refinery behoort  tot de top energie-efficiënte raffinaderijen ter wereld. Zeeland Refinery beschikt als enige raffinaderij in Nederland over een geheel zelfstandige inspectiedienst met accreditatie op basis van ISO 17020. Verder wordt er binnen de dienst gebruik gemaakt van geavanceerde softwaresystemen en worden de inspecties uitgevoerd met een eigen ontwikkelde App.

Meer weten?

Over de job? Bel dan met Peter Dieleman (Superintendent Inspection), tel. 0113-619 273.

Over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Annemarie Bos (Human Resources Officer), tel. 0113-619 206.

Solliciteer direct

Interesse? Stuur een gemotiveerde sollicitatiebrief met cv naar [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Direct solliciteren?

Vul het onderstaande formulier in en upload je sollicitatiebrief en cv in pdf.